22 de desembre, 2017

Benvolguts amics del Poble Dogon, estimados amigos,

Us volem agrair el vostre suport al projecte de l’ASED (Associació Solidària Escoles Dogons) des de l’any 2006 i informar-vos d’un canvi en la gestió fiscal del projecte.

A partir del 31 de desembre del 2017, l’ASED deixarà oficialment de funcionar com a ONG.
Es tracta d’un canvi en la gestió però no una finalització del projecte, amb el que seguirem vinculats i del qual us seguirem informant. Gràcies al fet de no tenir cap mena de despesa d’estructura, personal, etc, seguirem fent com fins ara, destinant el 100% de les aportacions que a dia d’avui encara seguiu fent al manteniment, reparació i compra de material escolar per les escoles.

Recordar-vos que fins a dia d’avui heu fet possible una realitat educativa a Malí, on gràcies a les vostres donacions s’han pogut construir i mantenir, i així escolaritzar, als nens de Fetendotti, Dougoussa i Segendorou. En 10 anys ha estat més que un somni fet realitat!

Esperem poder seguir somniant i fent possible un futur millor, aportant el nostre gra de sorra al nostre estimat Poble Dogon.

Gràcies.


Queremos agradecer vuestro apoyo al proyecto de la ASED (Associació Solidària Escoles Dogons) desde el año 2006 e informaros de un canvio en la gestión fiscal del proyecto.

A partir del 31 de diciembre del 2017, la ASED dejará oficialmente de funcionar como ONG. Se trata de un cambio en la gestión, pero no la finalización del proyecto, en el que seguiremos vinculados y sobre el cual os seguiremos informando. Gracias al hecho de no tener ningún gasto de estructura, personal, etc, seguiremos haciendo como hasta ahora, y el 100% de vuestras aportaciones seguirán destinándose al mantenimiento, reparación y compra del material escolar para las escuelas.

Recordaros que hasta el día de hoy habéis hecho posible una realidad educativa en Malí, donde gracias a vuestras donaciones se han podido construir, mantener y de este modo escolarizar a los niños de Fetendotti, Dougoussa y Segendorou. En 10 años ha estado más que un sueño hecho realidad.

Esperamos poder seguir soñando juntos y colaborando para un futuro mejor, aportando nuestro grano de arena en nuestro querido Pueblo Dogon.

Gracias.